HOLY GUACAMOLY BURRITO SHOP WIEGSTRAAT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 43 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Holy Guacamoly Burrito Shop Wiegstraat. Meer weten? Ontdek meer

3 feb 2024 om 19:40 De Burrito Bowl was echt mega lekker, de vegetarische chili erin was top! Heel vullend en echt een aanrader. Echter vond ik het zakje nacho's wel erg klein voor dat geld. Ik zal zeker vaker bestellen!
12 jul 2023 om 9:07 Nachos very nice -
30 jun 2023 om 15:29 Gewoon TOP!
12 mei 2023 om 9:09 Heel lekker, ruim voldoende.
14 dec 2022 om 15:56 Eten was lekker, maar heel erg weinig tegenover de prijs.. de bezorging gaf in het begin aan 40 min. Uiteindelijk na bijna 1 u en 20 minuten geleverd..
2 dec 2022 om 18:11 Beste burrito die je ooit kan vinden!
15 okt 2022 om 21:47 Ik vond de burrito een beetje een kleffe te dunne pannenkoek opgerold met teveel bonen en nagenoeg geen vlees en zonder de cuacemole mayonaise.
18 aug 2022 om 20:11 Gezonde fastfood
1 aug 2022 om 13:39 Een uur en een kwartier moeten wachten op 3 burrito's... Aangegeven tijd was 3 kwartier. Prijs kwaliteit matig.
17 mei 2022 om 17:01 Super duur voor wat het maar is… duurde ook extreem lang tegen wanneer dat het hier was.
1 mei 2022 om 14:40 Het eten is steeds lekker maar de wachttijd was nu echt wel heel lang, jammer we hadden ferme honger!