HOLY GUACAMOLY BURRITO SHOP WIEGSTRAAT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 50 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Holy Guacamoly Burrito Shop Wiegstraat. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2024 om 17:47 Het eten was echt vies, dit was de slechtste maaltijd die ik al heb gegeten. Heel erg ontevreden, amper van gegeten.
20 mei 2024 om 21:54 2 u moeten wachten op het eten! Er was blijkbaar geen bezorger beschikbaar. Liefst de klanten zo snel mogelijk contacteren en niet 2 uur lang laten wachten.
12 apr 2024 om 8:16 Heel lekker, alleen jammer dat alles koud was.
10 mrt 2024 om 1:03 de burrito was super goed ! maar de zoete qeusadila met banaan was niet veel banaan in te vinde wat zeer spijtig was ! voor de rest goed
2 mrt 2024 om 17:58 Geen nachos gekregen. Burrito was oke. Koerier nam ook hele omweg.
25 feb 2024 om 10:18 Wij bestelde het zelfde als we vorig keer bestelde in de holy guacamole paardenmarkt, En wij vond het helaas gisteren maar triestig. Het was lekker maar duidelijk niet zelfde
25 feb 2024 om 1:19 Super lekker!!
3 feb 2024 om 19:40 De Burrito Bowl was echt mega lekker, de vegetarische chili erin was top! Heel vullend en echt een aanrader. Echter vond ik het zakje nacho's wel erg klein voor dat geld. Ik zal zeker vaker bestellen!
12 jul 2023 om 9:07 Nachos very nice -
30 jun 2023 om 15:29 Gewoon TOP!
12 mei 2023 om 9:09 Heel lekker, ruim voldoende.
14 dec 2022 om 15:56 Eten was lekker, maar heel erg weinig tegenover de prijs.. de bezorging gaf in het begin aan 40 min. Uiteindelijk na bijna 1 u en 20 minuten geleverd..